En ny början!

HEJ PÅ ER!..

Vad är detta nudå? Och varför är du här?
Jo du har antagligen klickat dig hit från Ms.cuties blogg.. eller har jag helt galet fel? ;)

Ja iaf, nu är det såhär att jag, Cutie, inte ville vara så ensamen i min blogg,
utan få någon kompanjon som kan hjälpa mig med detta, så jag slipper stressa ihjäl mig.
Jag valde iaf Joppe, som föredrar att bli kallad Mr.J, men om du frågar mig, så går även Joppe eller Joppis bra :)
Och så valde jag två söta tösabitar som numera går under aliasen Ms.Sweetie och Ms.Pretty.


Och här ska vi presentera oss lite för er, och jag tog den stora äran att börja.


MS.CUTIE;
Ja, vem är jag då? jag är cutie
Jag är en tjej, 18 år från vart?.. ja det vet vi inte riktigt.
Jag älskar att parta, fullt ös medvetslös,, sexa, snuska, skvallra om sex, och vara allmänt tjejig, som att shoppa, sminka mig i flera timmar, snacka skit och klaga på att jag är tjock.
Och jag kan lova er där ute att det inte bara är killar som är kåta, jag själv är ett exempel.
MEN, dock är nog inte sex det enda jag kommer snacka om här, även om det var det på den förra bloggen.
Jag ska försöka utvecka mig lite mer, och även utmana mina kära medarbetare här i bloggen också :)
Utmaningar och diverse dummheter kan väntas från min sida!

det var väl allt för mig just nu.. över till de anda söta..

MR.JOPPE;
Då blev det min tur att presentera mig, mitt emellan tjejerna :). Jag är Joppe, åtminstone här på bloggen. Kille, 17 år för tillfället, men endast i 3 dagar till! Jag bor på västkusten, så mycket vågar jag avslöja. Än så länge oskuld, men man vet aldrig vad kanske den här bloggen kan föra med sig. Jag är en ärlig person, och jag kommer säkerligen att be er läsare att ställa frågor någon gång ibland. Jag lovar att svara ärligt, men tar förbehåll för saker som avslöjar min identitet.
Mina intressen här i livet är sport, allt möjligt, men jag spelar handboll. Jag ser fram emot att få utmaningar från Cutie, men man vet aldrig, jag kanske har någon utmaning tillbaka ;). Jag får väl också anse mig som bloggens tekniskt ansvarige, design och annat sköter jag. Som avslutning kan jag väl avslöja att det inte är helt omöjligt att någon tävling här på bloggen kommer att arrangeras av mig.

Nu är det dags för vår tredje länk, Ms.Sweetie..

MS.SWEETIE;
Då blev de min tur då. Jag är som sagt Ms.Sweetie. Jag yngst här på bloggen å får vänta med att leta hunkar på krogen några månader till. Som jag skrev på ms.cutie så är jag ju inte oskuld, utan gillar att få pojkarna i sängen för att sedan dissa av dom.. jag är en mycket elak flicka jag. hihi. Dock så har jag lyckas bli lite olycklig förälskad, så några nya personer att sexa med har det blivit dåligt utav. Men mina tre kompanjoner kanske lyckas få mig kommer över "min man" (som han troligtvis kommer få heta här på bloggen), vem vet. Jag älskar att festa, mysa med djuren mina, shoppa och spendera mina pengar väldigt snabbt, för att sedan leva på nudlar resternade veckor av månaden. Det är jag, i ett nötskal.
Vart jag bor, det är norrland.. härligt nog.

Och så till den sista och också den nyaste och äldsta här på bloggen..

MS.PRETTY:
Är 20 år, bor i huvudstaden. Jobbar som receptionist 8-17 vardagar, lever livet på helgerna. Blev singel för första gången för ett halvår sedan, då en helt ny värld öppnades. Håller nu på att ta igen all förlorad tid jag gått miste om. Jag har ett par toyboys, som antagligen kommer att återkomma här och där i mina inlägg. De två mest aktuella kan vi kalla för Polisen och Jägaren. Exet och Skidläraren känns väl egentligen också lika bra att prestentera med detsamma. Men självklart är jag också på ständig jakt efter nya hunkar att sätta tänderna i.
Precis som Cutie gillar jag att vara tjejig. Måla naglarna, vaxa benen, göra mig drop dead gorgeous inför en krogrunda och trippa omkring i höga klackar. Samtidigt har jag många fler manliga vänner än kvinnliga, har generellt svårt för tjejer.
Jag gillar förändring-förbättring och jag gillar utmaningar.


Let the show begin!

RSS 2.0